Duurzame materialen

Reclamevrije labels

Eigen productie, snelle verzending

Gratis levering vanaf € 25,-

Veel Gestelde Vragen van LABEL&CO

Dankzij onze labels kunnen kinderen niet alleen hun eigen spulletjes herkennen, maar is het voor iedereen duidelijk wie de eigenaar is en kan het gemakkelijk worden terugbezorgd.


Kleven de plaklabels op elk oppervlak?

De plaklabels kleven op elk oppervlak dat schoon, droog, vetvrij en vlak is. Op een oppervlak met een licht reliëf hechten de labels wellicht minder goed. De schoenlabels kleven het beste op een gladde/vlakke ondergrond.


Hechten de strijklabels in elke stof?

Strijklabels zijn toepasbaar op textiel als katoen, katoen/polyester en polyester/acryl; maar zijn niet geschikt op textiel behandeld met vuilwerende of waterafstotende coating, (grove) breisels, spandex of (zeer) beweeglijke ondergronden. Let op: niet elke stof kan de benodigde temperatuur van het strijkijzer aan. Controleer dus eerst het wasetiket of probeer het uit op een niet zichtbaar stukje van de stof.


Hoe komen mijn labels er uit te zien?

In principe wordt het label opgemaakt zoals ingegeven, conform preview. Als er geen label preview beschikbaar is, zal de opmaak gelijkend zijn aan de afbeelding bij het artikel. Alleen in uitzonderlijk geval zullen wij vooraf met je overleggen, maar we kiezen altijd de beste en mooiste optie.

Het kan voorkomen dat kleuren van de site voorbeelden niet geheel identiek zijn aan het uiteindelijke labelresultaat.

Tip: Als je een exacte herhaalorder wilt qua opmaak, geef dit dan aan bij het afronden van je nieuwe order, in het vakje 'Opmerkingen', onder vermelding van het desbetreffende bestelnummer.


Kan ik een eigen icoontje gebruiken?

Ja, naast onze icoontjes is het vaak mogelijk een eigen icoontje te gebruiken. Bijvoorbeeld als de school je kindje er eentje toewijst. Er geldt soms wel een toeslag, afhankelijk van de hoeveelheid werkzaamheden, maar veelal is het allemaal gratis.
Neem gerust contact op met service@labelenco.com voor de mogelijkheden.


Wat als ik het aantal labels te veel vind?

Normaliter kan er niet minder dan het voorgestelde aantal labels besteld worden. Om technische redenen worden er telkens een bepaald aantal labels aangemaakt.


Kan ik labels als cadeau geven?

Bij LABEL&CO is een cadeau ook echt een cadeau. Voor een minimale bijdrage besteden wij specifieke aandacht aan de verpakking en versturen wij de labels naar elk gewenst adres. Je kunt er zelfs voor kiezen om een persoonlijke boodschap mee te sturen.

Let op: Heb je meerdere artikelen besteld en is daarvan één artikel een cadeautje? Dan is het helaas niet mogelijk om alleen het cadeau naar een ander adres te laten sturen.


Zijn de prijzen inclusief BTW en verzendkosten?

De prijzen zijn definitief inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten; waarbij de tarieven bestemmings- en formaatafhankelijk zijn.

Per 01 juli 2021. Voor landen binnen de Europese Unie.
LABEL&CO toont in haar shop bij haar produkten, het Nederlandse BTW tarief maar dat tarief wordt bij het afrekenen automatisch herberekend aan de klant met het factuur adres, in dát land, met het daar geldende tarief.


Een account aanmaken, is dat handig?

Ja, een account (klantenkaart) aanmaken is zeker handig. Je geeft het gewenste afleveradres op, en je e-mailadres voor de bevestiging en orderstatus. Bovendien heb je dan ook altijd een overzicht van je bestellingen en berichten.

Uiteraard zal LABEL&CO jouw gegevens niet anders gebruiken dan je zelf aangeeft in je klantenkaart. Bovendien wordt er geen enkele financiële informatie opgeslagen in je klantenkaart.


Betaal ik ook veilig?

LABEL&CO is een gecontroleerde en geaccrediteerde organisatie van PayPal (Ebay) en Multisafepay. Zij verwerken met de hoogst mogelijke beveiliging (SSL) je betaling. Je kunt ook betalingen zelf overboeken via de Rabobank of Multisafepay of gebruik maken van bekende creditcards als Visa, dan is iedere aankoop verzekerd!


Kan ik na het plaatsen van mijn bestelling nog extra producten toevoegen?

Na het plaatsen van je bestelling is het helaas niet meer mogelijk producten toe te voegen. Wil je alsnog iets bestellen, plaats dan een nieuwe order.


Er staat een fout op het label. Wat nu?

Wanneer wij een fout hebben gemaakt in de opmaak, leveren wij de labels uiteraard gewoon opnieuw. Als je de fout zelf hebt gemaakt, kunnen wij hier geen verantwoordelijkheid voor nemen en zal je, als je dat wilt, opnieuw moeten bestellen.


Wat als er schade ontstaat aan mijn spullen?

LABEL&CO is niet verantwoordelijk voor schade aan kleding of andere zaken door het gebruik van de labels. Wij adviseren uitdrukkelijk om onze plak- en instrijkinstructies goed op te volgen.


Staat je vraag er niet tussen?

Stel hem dan via service@labelenco.com. Je ontvangt zo snel mogelijk antwoord.


Tips om goed te merken:

Bij een groot aantal van onze naamstickers en instrijklabels kun je op de tweede tekstregel een telefoonnummer of een e-mailadres kwijt. Het terugvinden van je (kinder)spullen gaat dan een stuk gemakkelijker. De vinder ervan kan eenvoudig contact met je opnemen.


Onze Plaklabels en Naamstickers kunnen overal op worden toegepast en zijn bovendien vaatwas-, magnetron- en UV-bestendig. Ze hechten op babyspullen, flesjes, lunchboxjes, bekers, speelgoed, sportattributen, (gym)schoenen, schoolspullen, boeken, calculators, pennen, etuis en kantoorspullen. Maar ook op je MP3 speler, Cd’s, Dvd’s, gameboy en spelletjes, computer, laptop, notebook, memory sticks, gsm, mobiele telefoon, opladers, brillenkoker, toiletgerei, kampeer- en caravanspullen, en alle andere spullen die het huis verlaten!


Met onze wasmachinebestendige en drogerveilige Textielmerkjes, Instrijklabels en Opstrijk Naamlabels merk je T-shirts, truien, rompertjes, broeken, jassen, tassen, babyspulletjes, strandlakens, hand- en theedoeken, slabbetjes, slaapzakken, waszakken, uniformen, bedden- en linnengoed, knuffels en -doekjes, …Kortom, alles wat niet verloren mag gaan!

Wist je dat je het Label Preview vakje kunt slepen met je muis waar jij dat wilt.

 

Op alle computer platforms bereikbaar:

De websites van LABEL&CO - www.labelenco.com en www.fabrictag.com, zijn als enige op alle platforms bereikbaar, dus bestellen met je iPad, iPod en iPhone, Android en Windows, maar ook met surfen met de PC, is alle functionaliteit te gebruiken. Typisch LABEL&CO.


En niet vergeten: "Ontwerp je Eigen merk!"


Aanbevolen voor en door KDV (kinderdagverblijven), crèches, BSO, scholen- , (sport)verenigingen en vakantie-/kinderkampen.

 


HomeHome