Duurzame materialen

Reclamevrije labels

Eigen productie, snelle verzending

Gratis levering vanaf € 25,-

Best verkocht

  • WAT KLANTEN ZEGGEN

    5 / 5

    2017-08-17

    Ik werk op een kinderdag verblijf en het is prettig dat veel mensen een strijketiketje gebruiken in de kleding van hun kinderen. Alles wordt zo overzichtelijk en deze labels zijn behalve goedkoop erg makkelijk met instrijken. Label & Co is zoals ik heb gezien het meest voordelig en de levering is bijzonder snel. Prima voor elkaar dit bedrijf! Dat mag ik gerust zeggen.

LABEL&CO gebruikt alleen de allerbeste en ongeëvenaarde label materialen om te plakken, strijken of in te naaien.

 

 Geen giftige inkten label&co
GEEN GIFTIGE INKTEN EN NIET MILIEUBELASTEND - alleen bij LABEL&CO - 

LABEL&CO gebruikt géén giftige inkten voor jouw naamlabels.

Wij maken enkel gebruik van volvlak-kleuren, omdat deze in tegenstelling tot full color druk (meerkleuren-plaatjes) níet schadelijk zijn voor het milieu, mens en dier. Alle meerkleurendruk plaatjes zijn bij voorbaat voorzien van zeer schadelijke inkt incluis de ECO inkt.

Onze kindvriendelijke volvlak inkten zijn Uv-bestendig, dus kleurecht, kras vast en het meest sterk van alle beschikbare inkten, zonder extra mileubelastende toevoegingen.

 


 Vaatwasser veilig label&co

VAATWASSER VEILIG

Jouw naamstickers kunnen zowel in de vaatwasser (tot 60°C) als in de diepvriezer. Vanwege het speciale LABEL&CO plakmateriaal kunnen babylabels normaliter wel een hoger wasprogramma aan.


Magnetron veilig label&co
MAGNETRON VEILIG

Jouw plaklabels zijn magnetron veilig. Ze kunnen tegen een stootje, geven niet af en blijven goed zitten, mits deze conform onze handleiding zijn aangebracht.


weerbestendi label&co
WEERBESTENDIG

Door het gebruik van professioneel materiaal zijn jouw labels absoluut weerbestendig. Ons extreem hechtend materiaal doorstaat zelfs langdurige blootstelling aan diverse weersinvloeden.


Wij willen voor jou alleen het allerbeste!HomeHome