Duurzame materialen

Reclamevrije labels

Eigen productie, snelle verzending

Gratis levering vanaf € 25,-

Duurzaam ondernemen

Bij LABEL&CO staat het maatschappelijk betrokken ondernemen hoog in het vaandel. LABEL&CO is zich bewust van haar kwaliteiten en zet deze niet alleen commercieel in.


Een deel van de creativiteit en productiecapaciteit investeert LABEL&CO in haar sociale omgeving. Zo ondersteunt LABEL&CO actief KiKa (Kinderen Kankervrij) zoals directe bijdrage, het direct supporten en investeren en uitdragen van promotiemateriaal. Ook met samenwerking met andere leveranciers. Tevens helpt zij de natuur een handje als actief sponsor van het WWF. Als klant hoef je niets extra's te doen. Je helpt automatisch een handje mee en wordt daar ook nog voor beloond.

 

Milieubewustc helpt mee door duurzaam te ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) houdt in dat naast aandacht voor economische doelstellingen ook rekening wordt gehouden met mens en milieu.


Bij LABEL&CO maken we speciaal gebruik van de beste duurzame materialen. Dat maakt de productie en alle handelingen extra efficiënt. Voordelen ten opzichte van reguliere ‘drukkerij’ inkt, is dat onze middelen geen schadelijke componenten bevatten, er geen wasmiddelen nodig zijn en er geen nare geur vrijkomt, waardoor ook extra energieverbruik voor luchtafvoer bespaard blijft. Afval en papier worden gescheiden en vinylresten apart ter verwerking aangeboden.


Bovendien zijn we ons bewust van het belang van eenvoudige maatregelen, zoals het automatisch uitschakelen van (overbodige) verlichting, geautomatiseerde CV, of het produceren op gezette tijden; zodat de vele apparatuur niet onnodig aanstaat. Natuurlijk hebben wij spoedopdrachten of speciale opdrachten; deze bundelen wij dagelijks. Ook wordt de post verzorgd op basis van Netset2 waarmee wij het milieu extra sparen.


Onze werkzaamheden zijn in hoge mate geautomatiseerd en wij hanteren middels ISO 9000:2001 technieken ons kwaliteitsmanagement systeem. We kiezen tenslotte voor duurzaamheid, uit bezorgdheid voor de levenskwaliteit van volgende generaties.


HomeHome